Bericht versturen
news

Apparatenselectie voor het signaalstoorzenders van de celtelefoon

April 9, 2022

1、 de zaagtandgolf die een deel van het masker produceren

De generatie van de zaagtandgolf van een specifieke frequentie is verdeeld in twee modules: men moet een 100KHz-zaagtandgolfvorm produceren; andere moet een 30KHz-zaagtandgolfvorm produceren.

De digitale kring kan de invloed van de kenmerken van het analoge apparaat en de externe omgevingstemperatuur op de generatie van de zaagtandgolfvorm effectief verminderen. Dit die ontwerp gebruikt een kring uit NE555-tijdopnemer en perifere apparaten wordt samengesteld. De frequentie van de geproduceerde zaagtandgolf is in de waaier van 0 aan 200kHz. Door parameteraanpassing, kan een vrij lineaire en stabiele 100KHz-zaagtandgolf worden verkregen. NE555 wordt gebruikt als hoog-stabiliteitscontrolemechanisme voor nauwkeurige timingsimpulsen, en schommeling in de verkregen de bandwaaier van de bereikfrequentie nadat de frequentiemodulatie geen 3dB overschrijdt, die de geproduceerde golfvorm nauwkeuriger en van high-order harmonische componenten vrij maakt.

laatste bedrijfsnieuws over Apparatenselectie voor het signaalstoorzenders van de celtelefoon  0

Pictuer 1    Zaagtandgolf

 

 

2、 Voltage Gecontroleerde Oscillatorsectie van het schild

Het voltage-gecontroleerde oscillatordeel is de kern van dit ontwerp. Het wordt geselecteerd volgens de van de frequentie stemmende waaier en output macht, en slechts wordt het neerstraalverbindingskanaal van het basisstation beschermd in plaats van het opstraalverbindingskanaal. De voltage-gecontroleerde oscillator verwijst naar de outputfrequentie van de oscillator is een functie van het signaal van het inputvoltage. Dit ontwerp gebruikt de voltage-gecontroleerde oscillatoren van MQE en van MQW reeks van Murata, Japan. Nemend het GSM900-signaal als voorbeeld, wordt de MQE920-2079-T7-spaander gebruikt. De spaander kan aan de hogere vereisten van het faselawaai voldoen, heeft snellere het stemmen snelheid, goede frequentie-temperatuur kenmerken en frequentieafwijkingsprestaties, goede machtsvlakheid, en goede elektromagnetische compatibiliteit.

                          laatste bedrijfsnieuws over Apparatenselectie voor het signaalstoorzenders van de celtelefoon  1

                                                               Beeld 2 Voltage Gecontroleerde Oscillator

 

Ontwerp 3、 van rf-de module van de machtsversterker

De belangrijkste functie van de rf-module van de machtsversterker is aan macht vergroot de 1800MHz-signaaloutput door de voltage-gecontroleerde oscillator. Dit ontwerp gebruikt de yp242034-spaander. De yp242034-spaander is een versterker van de hoog rendementmacht, die een breed frequentiegebied, van 1800MHz behandelen aan 2.7GHz. , met hoge lineariteit, hoge aanwinst en hoge machts toegevoegde efficiency en andere kenmerken, en geïntegreerde die machtsdetector, wijd in het netwerk van DCS wordt gebruikt of GPRS-. Zij allen worden automatisch intern aangepast aan 50Ω; inputterminal en outputterminal.