aboutus

Shenzhen TeXin electronic Co., Limited

Shenzhen TeXin electronic Co., Limited Shenzhen TeXin electronic Co., Limited Shenzhen TeXin electronic Co., Limited Shenzhen TeXin electronic Co., Limited
1 2 3 4
Shenzhen TeXin electronic Co., Limited
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: TXtelsig
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 7500000-8000000
Opgericht Jaar: 2014
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

  De Elektronikaco. van Shenzhentexin, Ltd is een professionele fabriek van de signaalstoorzender die in Shenzhen, China vanaf 2014 wordt gevestigd. 

 

   Ons hoofdproduct is de rf-stoorzendermodules, de stoorzender van het hommelsignaal, het signaalstoorzender van Telefoonwifi, GPS-signaalstoorzender. De types omvatten het grote vaste type, het Desktoptype, muur-onderstel type, handbediend type, minitype, enz. 

   Deze producten zijn noodzakelijk voor luchtveiligheid of informatiebeveiliging in plaatsen zoals oliedepot, chemische fabriek, mijngebied, de benzinepost van de grenslijn, gevangenis, conferentieruimte, onderzoeksruimte, enz. 

 

   Wij kunnen handld met aangepaste projecten met zeer belangrijke bekwaamheid en enorme ervaring, want wij goede samenwerking met internationale klanten meer dan 80 landen zoals de V.S., Rusland, Europa, het Midden-Oosten, enz. hebben

Welkom om ons bij onze fabriek te bezoeken!

 

China Shenzhen TeXin electronic Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

  Onze fabriek volgt altijd de snelle verandering van telecommunicatietendens. 

  Wij beginnen vanaf 2008 aanbiedend de telefoonstoorzenders voor onderzoeken van het onderzoek van de colleageingang in China, ook voor gevangenissen en belangrijke vergaderingen van Chinese overheid. Dan explodeert de markt voor diverse signaalstoorzenders zoals Hommelstoorzender, de stoorzender van Telefoonwifi, GPS-stoorzender, Draadloze Camerastoorzender, die stoorzender, enz. afluisteren.

  Wij vormden geleidelijk aan een uitvoerig beheersysteem om aan de behoefte van Hugh van klanten te voldoen en met buitenlandse verkoop vanaf 2015 te beginnen. Tot nu, wij ervaren en geschikt zijn om met complexe projecten van diverse signaalstoorzenders te behandelen. 

Dienst

Pre-Sales:

Snelle online communicatie met verkoop en ingenieurs

 

Naverkoop:

* Één jaargarantie en de technische ondersteuning van de het levenstijd

* Detailsgebruikershandleiding en video/Training en de Lokale gids van de installatieinstructie

* Het flexibele verschepen huis-aan-huis door lucht of overzees 

 

China Shenzhen TeXin electronic Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Hier is onze fabriek over 2000sqm, hier werken meer dan 100 personeelsleden. Het materiaal omvat het uitvoerige testinstrument, de spectrumanalisator, CNC, enz. Wij hebben onze eigen SMT-assemblage om snelle levering te verzekeren. Ook, zal ons sterk R&D-team absoluut een ideale en betrouwbare oplossing voor het project van de signaalstoorzender aanbieden.

Contactgegevens